18.2.2017. 19:18
0
Zanimljiv spot premijera Srbije: Avion se ruši dok se piloti svađaju, a onda putnike spašava Aleksandar Vučić
Uoči raspisivanja predsjedničkih izbora u Srbiji, kampanja kao da već uveliko traje, a na društvenim mrežama osvanuo je i prvi spot aktuelnog premijera Srbije, Aleksandra Vučića, koji će se kandidovati za predsjednika Srbije.

Piše: Haris Ahbabović

Radnja spota počinje u avionu sa natpisom "Srbija 2017", a prati svojevrsnu raspravu dvojice pilota koja prijeti da sruši avion, a koju razrješava upravo Vučić porukom da Srbija ne smije skrenuti sa kursa, prenosi Kurir.

Predsjedništvo SNS-a predložilo je lidera stranke Aleksandra Vučića za predsjedničkog kandidata, a konačnu odluku donio je jednoglasno Glavni odbor u četvrtak uvečer, što je premijer Srbije i prihvatio.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.