20.2.2017. 11:09
4
Bosanac, Makedonac i Srbin silovali 22-godišnju Zagrepčanku, tvrde da je na seks pristala dobrovoljno
Trojica tražitelja azila, jedan državljanin BiH, jedan državljanin Sirije te jedan državljanin Makedonije, osumnjičeni su da su u objektu na području Zagreba gdje su bili privremeno smješteni nadrogirali i zatim seksualno iskoristili 22-godišnjakinju iz Zagreba, piše Jutarnji list.

Kako se neslužbeno doznaje, policija je Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu podnijela kaznenu prijavu protiv A. H. (40) iz BiH, zatim B. A. (30) iz Sirije te I. S. (44) iz Makedonije zbog težega oblika spolnoga odnosa bez pristanka, a sudac istrage velikogoričkoga Županijskog suda svoj trojici odredio je istražni zatvor u Remetincu.

Odmah po prijavi djevojci je izvađena i krv, a toksikološki nalazi se čekaju. Sva trojica uhićenih poriču djelo, no državljanin BiH i Sirije tvrde da seks nije bio prisilan, već dobrovoljan, dok Makedonac poriče da je uopće s djevojkom imao spolni odnos. Također tvrde da ih je djevojka odlučila prijaviti kada su joj odbili dati novac.

Dok osumnjičenici tvrde da je ona za svoje seksualne usluge tražila novac, ona je pak ispričala kako je s njima počela piti alkohol te su joj ubrzo dali i tablete, antiepileptike. Prema riječima djevojke, nakon što je pala u stanje potpune obamrlosti, ali potpuno svjesna, najprije je s njom spolni odnos obavio A. H., da bi zatim, kada se on otišao istuširati, to učinila i dvojica njegovih cimera.

(Fena)

4
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.