23.2.2017. 20:38
0
Crna Gora očekuje da u svibnju postane punopravna članica NATO-a
Crnogorski ministar vanjskih poslova Srđan Darmanović izjavio je danas kako je Crna Gora dobila jamstva da će Senat SAD ratificirati Protokol o pristupanju NATO i izrazio očekivanje da će njegova zemlja postati punopravna članica Saveza na summitu koji će biti održan 24. i 25. svibnja u Bruxellesu.

"Očekujemo da budemo primljeni u NATO na narednom summitu krajem svibnja. Realno je očekivati da se sve procedure do tada završe", rekao je Darmanović, prenose crnogorski mediji.

 Sporazum o učlanjenju Crne Gore do sada su ratificirale 24 članice NATO.      

„To trebaju uraditi još SAD, Španjolska, Kanada i Nizozemska, koje to dosad nisu učinile zbog proceduralnih razloga", naveo je Darmanović.


(Fena/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.