6.3.2017. 16:16
0
Od zalutalog metka na Kosovu ranjena dva učenika
Kosovska policija priopćila je danas kako su u Podujevu ranjena dva učenika od zalutalog metka, a ne jedan kako su to ranije javili mediji.

Kosovska policija, naime, na svojoj stranici je priopćila da je pored učenika I. P. (18) u ovom incidentu povrijeđen i AR (17).             

Navodi se kako je policija obavila očevid i da je slučaj okarakteriziran kao izazivanje opće opasnosti, prenosi Tanjug.

Iz kosovske policije apelirali su na građane koji imaju bilo kakve informacije o ovom slučaju da surađuju s policijom kako bi rasvijetlili slučaj.          

 Prethodno su kosovski elektronski mediji javili da je učenik I.P. (18) škole „Fan Noli“ u Podujevu ranjen jutros oko 8 sati kada ga je pogodio hitac ispaljen iz vatrenog oružja.

 Učenik je bio na satu kada ga je u lice pogodio hitac koji ispaljen izvana. Učeniku je hitna pomoć ukazana u KBC-u u Prištini i nalazi se izvan životne opasnosti. Ozlijeđena mu je usna i hospitaliziran je na odjelu za maksilofacijalnu kirurgiju.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.