13.3.2017. 18:51
1
Ministar vanjskih poslova Velike Britanije: Rusi su planirali da ubiju premijera Crne Gore
Britanski ministar vanjskih poslova, Boris Johnson, kazao je da je moguće da su ruski špijuni planirali da ubiju bivšeg crnogorskog premijera Mila Đukanovića, prenosi beogradski list Kurir.

On je rekao da ima "dovoljno dokaza da su Rusi sposobni za sve vrste prljavih trikova, uključujući pokušaj državnog udara u Crnoj Gori i moguće pokušaja ubistva".

Britanski ministar je dodao da postoji dokaz i da je Rusija "savršeno spremna na miješanje u britansku politiku", ali da ne postoji dokaz da neko pokušava da "oslabi demokratski proces".

On je ove optužbe iznio svega nekoliko dana prije sastanka sa Sergejom Lavrovom u Moskvi.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.