16.3.2017. 9:28
0
Mladić stradao u požaru u Novom Sadu
FOTO: n1
Jedan devetnaestogodišnjak je poginuo, a dva muškarca su povrijeđena u požaru koji je izbio u srijedu uveče oko 20.30 sati u preduzeću "Enterijer Janković", u Primorskoj ulici u Novom Sadu.

Kako je za Blic izjavila portparolka Hitne pomoći Mirjana Bursać, ljekarske ekipe izašle su za svega par minuta na teren odmah po dojavi o izbijanju požara, prenosi N1.

Dva muškarca starosti 33 i 46 godina zbrinuti su na licu mjesta i upućeni su odmah u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici radi dalje dijagnostike. Oni su stabilno i njihovo se stanje prati. Nažalost, po dolasku na teren zatekli smo jednog devetnaestogodišnjaka sa teškim povredama kod kojeg smo samo mogli da konstatujemo smrt, rekla je Bursać.

Kako Blic nezvanično saznaje, do požara je došlo u kotlarnici preduzeća.

(Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.