23.3.2017. 17:57
0
Crnogorska policija u pripravnosti zbog prijetnje smrću državnom tužitelju
Crnogorska Agencija za nacionalnu sigurnost (ANB) i Uprava policije (UP) dobile su informacije da se sprema atentat na specijalnog državnog tužitelja Milivoja Katnića, prenosi Hina pisanje podgoričkih medija.

"Dnevne novine" prenose da su crnogorski službe sigurnosti dobile od partnerskih službi iz regije informacije o tome i ime osobe iz Srbije koja je trebalo biti angažirana da izvrši ubojstvo.

Zbog toga je zadnjih dana crnogorska policija u stanju pripravnosti.

Mediji navode da je policija upoznala Katnića s informacijama dobivenim od partnerskih službi te da je pojačala mjere sigurnosti. Navodno mu je nuđen i blindirani automobil na korištenje.

Mediji podsjećaju kako su vođe oporbenog Demokratskog fronta (DF) u otvorenom pismu prije neki dan poručile Katniću da će "platiti kad tad", a u upravo izdanom priopćenju kažu da se specijalni tužitelj "ne mora brinuti da će mu netko ugroziti zdravlje, već je njegov najveći problem što će se morati u zakonskoj proceduri suočiti s vlastitom prošlošću".


(Fena/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.