23.3.2017. 22:30
0
U Skoplju napadnut vozač turskog ambasadora
Orhan Salih, vozač turskog ambasadora u Skoplju, prijavio je da ga je nepoznato lice napalo danas popodne dok je bio parkiran ispred sjedišta Ministarstva kulture.


Prema prijavi, nepoznato lice je sa vozila "mercedes" sa diplomatskim tablicama turske ambasade pokušalo da ukloni zastavu te zemlje i pri tome je vikao "ovo je Makedonija". 

Pošto nije uspjelo u namjerama da ukloni zastavu, ovo lice vozaču je zadalo udarce u glavu, a zatim se udaljilo u nepoznatom pravcu. 

Iz makedonskog MUP-a saopšteno je da na licu mjesta postoje kamere i da će vinovnik vrlo brzo biti pronađen.

(SRNA/Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.