26.3.2017. 10:20
3
Užas u Beogradu: Grobari izboli trojicu navijača Spartaka iz Moskve, jedan u teškom stanju
Trojica navijača Spartaka iz Moskve izbodeni su noževima nakon utakmice koju je njihov klub igrao sa Crvenom zvezdom na "Marakani" u Beogradu, piše Kurir.

Jedan od njih se nalazi u teškom stanju.

Kako tvrde ruski mediji, sumnja se da su ih u centru grada napali navijači Partizana.

Prema navodima agencije Tass, napad se dogodio u ulici Kralja Milana, a povrijeđeni su navijači rođeni između 1988. i 1991. godine. Dopisnik ove agencije iz Beograda je dobio potvrdu da su dvojica navijača primljena u bolnicu, od kojih se jedan bori za život.

Prema izjavama očevidaca, navijači su napadnuti jer su na sebi imali crveno-bijela obilježja.

Crvena zvezda i Spartak su igrali prijateljski meč na stadionu "Marakana", a radni dan su imali i navijači Partizana koji su podržavali košarkaški klub na utakmici protiv Cedevite.

(Merima Druškić)

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.