26.3.2017. 17:28
0
Kolac pored spomen ploče ubijene Jelene Marjanović, mještani kažu da se ubica ruga policiji
Kurir.rs
Mještani borčanskog naselja Crvenka, koji su se jučer šetali nasipom gdje je 3. aprila prošle godine pronađen leš pjevačice Jelene Marjanović, ostali su šokirani prizorom koji su zatekli ispred njene spomen-ploče, prenosi beogradski Kurir

Drvena letva, zašiljena s jedne strane poput kolca, bila je prislonjena na mermernu ploču na kojoj se nalazi fotografija ubijene Jelene, kao i datum rođenja i tragične smrti. 

- Ljudi su ubijeđeni da se ubica vratio na mjesto zločina i da se na ovaj način ruga svojoj žrtvi, ali i policiji, koja ga do danas nije privela pravdi - ispričao je juče za Kurir jedan od mještana Crvenke.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.