14.4.2017. 20:40
0
Ubila ženu pa zapalila stan da prikrije tragove
Policija je danas u srbijanskom Zaječaru uhapsila ženu čiji su inicijali M. S. (34) zbog sumnje da je u tom gradu ubila tridesetdevetogodišnju Mirjanu K. nakon čega je podmetnula požar da prikrije tragove.

M.S. je prije dva dana otišla u stan ubijene Mirjane K., kada su se posvađale, pišu “Novosti“…
 
Prema nezvaničnim informacijama, M.S., koja je od ranije poznavala Mirjanu K., je iz do sada još nepoznatih razloga nožem više puta u grudi i leđa ubola Mirjanu, nakon čega je pobjegla s mjesta nesreće.

Nakon toga, u stanu se proširila vatra, a srbijanski vatrogasci su iz plamena uspjeli da izvuku Mirjanu K., koja je podlegla povredama u zaječarskoj bolnici.

U početku se sumnjalo da je smrt nastupila kao posljedica požara, ali je obdukcijom ustanovljeno da je više puta izbodena nožem.

Protiv M.S. podnesena je prijava zbog sumnje da je izvršila teško ubistvo i određen joj je pritvor do 48 sati.

(Merima Druškić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.