17.4.2017. 12:07
0
Ubijen bračni par iz Srbije: Na retrovizoru Mercedesa okačene bokserske rukavice
Ubijeni bračni par Čikarić (kako otkrivaju dosadašnja saznanja) pronašao je u grmlju, u četvrtak oko 9.30 sati, slučajni prolaznik.

Kako prenose holandski mediji, tijela supružnika su se nalazila u automobilu, dok su o retrovizor njihovog “mercedesa” bile okačene bokserske rukavice. Nedaleko od automobila pronađena je i puška, piše “Blic“.

Uviđaj na mjestu zločina trajao je cijelog dana i završen je u petak oko 2.30 sati poslije ponoći, a tijela supružnika odnijeta su tek oko 22.30 sati.

Na noge se digla cijela policija, a mjesto zločina je, u potrazi za bilo kakvim tragovima, snimano i helikopterom.

Iako policija još nije objavila sve detalje istrage, zasad je utvrđeno da su se muž i žena sastali u srijedu navečer, kada su se uputili u šumu. Ne isključuje se mogućnost da je par ubijen i opljačkan.

Kako se ispostavilo, tijela su pronađena na oko devet kilometara od njihovog doma u holandskom ovom gradiću. Policija je obavijestila socijalne radnike o mogućoj adresi bračnog para, koji su u kući pronašli njihovo petoro djece, stare tri, 13, 18, 22 i 23 godine, koje su smjestili u centar za socijalni rad.

Kako prenose tamošnji mediji, bračni par je poznat po tome što je policija zbog svađa morala često da interveniše, dok je muškarac dva puta bio na odsluženju zatvorske kazne.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.