18.4.2017. 20:05
0
Protesti u Srbiji: Padni mi na grudi Nebojša. Onesvijesti se, onesvijesti se!
Sudionici prosvjeda "Protiv diktature" okupili su se i večeras ispred Skupštine Srbije, nakon "pauze" za uskršnje blagdane, s poznatim zahtjevima i transparentima, javlja B92.

Uoči šetnje, "na čelu" demonstranata je transparent "Protiv sistema", a zatim i transparenti s parolama "Ne želim da želim da odem", "Padni mi na grudi Nebojša", "Eutanazija brže jače bolje...

Sudionici 16. prosvjeda "Protiv diktature" krenuli su u šetnju nešto prije 19 sati Bulevarom kralja Aleksandra skandirajući "Onesvijesti se, onesvijesti se", "Ostavke, ostavke" i "Gotov je". 

Pojedini sudionici prosvjeda kazali su novinarima kako za sutra, kada se nastavlja sjednica Skupštine Srbije, gdje se oni okupljaju, nemaju ništa planirano, iako ne isključuju mogućnost da "na neki način" iskažu svoje neslaganje s načinom rada parlamenta. 

(Fena / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.