19.4.2017. 21:17
0
"Vozač, pratitelj i ja smo krenuli izaći iz auta i tada su se oni koji su bili najglasniji razbježali"
Predsjednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je, nakon incidenta ispred zgrade Skupštine Srbije gdje su sudionici prosvjeda "Protiv diktature" pokušali blokirati njegov automobil, da prosvjedovati može tko hoće, ali da on neće dopustiti nasrtaje na sebe i svoje suradnike.

On je u izjavi za Pink rekao da je po okončanju sjednice srbijanskog parlamenta krenuo putem kojim uvijek ide te da mu je put prepriječilo stotinjak ljudi.

Šešelj kaže da su neki od njih bili ljubazni, a neki su psovali i galamili, prenosi Tanjug.

Lider radikala je dodao da njega od 1990. godine "nikada nitko nije mogao spriječiti da uđe ili izađe iz Skupštine" te dodao kako će, dok mu traje mandat, ulaziti i izlaziti na glavni ulaz, po propisanoj proceduri.

"Dok sam zastupnik neću nikome dozvoliti da me u tome spriječi. Vozač, pratitelj i ja smo krenuli izaći iz kola i tada su se oni koji su bili najglasniji razbježali. Protiv sam svake agresije. To i nisu bile demonstracije, da ih je bilo 2000 ili 3000, ja ne bih išao kroz masu, išao bih pored. Bilo je tu i pijanih i psihopata, mada je bilo i časnih ljudi, nisu mi djelovali kako kompaktna masa", rekao je Šešelj.

Po njegovim riječima, tijekom prosvjeda ne mogu se blokirati vitalne prometnice, mostovi i autoceste, već da oni koji prosvjeduju svoje nezadovoljstvo mogu iskazati u centru grada.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.