15.5.2017. 9:23
0
Beograd: Pijan ukrao autobus, pa udario ženu i biciklistu
Kako pišu "Novosti", četrdesetjednogodišnji N. G. iz Beograda pod dejstvom alkohola ukrao je autobus, zatim udario četrdesetdevetogodišnju ženu i pobjegao.
Lopov je ukrao autobus koji je bio parkiran na okretnici, a bježeći je pregazio ženu (49), a onda, ispred Poljoprivredne škole na Pančevačkom putu, udario biciklistu. 

N. G. je priveden nekoliko stotina metara dalje od mjesta incidenta.

Iskoristio je situaciju dok je vozač autobusa bio u toaletu i ukrao vozilo. Teturajući se, ušao je u prazno vozilo koje saobraća na liniji 105. Startovao je mašinu i jurnuo niz ulicu, prepričao je jedan od očevidaca.

Nije se obazirao na svjetlosnu signalizaciju. Policija je zglobni autobus "japanac" zaustavila u smjeru ka Pančevu. Prepriječili su mu put. Agresivno, N. G. je istrčao iz vozila, i teturajući pokušao je da pobjegne organima reda. Ubrzo su mu stavljene lisice na ruke, ali on je nastavio da se opire, dodaju "Novosti".

(Alen Avdić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.