11.6.2017. 14:30
0
Evo šta je Vučić rekao u porodilištu kada je vidio sina kojeg mu je rodila Tamara
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je jučer iz Kazahstana u Beograd, skrativši tamošnju posjetu, kako bi posjetio suprugu Tamaru u porodilištu, koja mu je preksinoć podarila sina.
Nakon slijetanju aviona na Aerodrom “Nikola Tesla“ Vučić, vidno radostan i nestrpljiv, uputio se u Ginekološko-akušersku kliniku “Narodni front“ gdje je obišao suprugu i sina, prenosi Srbija danas.

Odmah po dolasku u Beograd iz Kazahstana  Vučić je požurio u porodilište da vidi bebu i suprugu. Kada su mu donijeli bebu on je dugo nosao u naručju i svi su mogli da vide na njegovom licu koliko je sretan. Prokomentirao je da mu je sin veoma lijep, piše Avaz.

Predsjednik Srbije se odlučio da sinu da staro srpsko ime Vukan. To ime je danas dosta rijetko, a nosio ga je najstariji sin Stefana Nemanje, rodonačelnika vladarske loza Nemanjić.

Odmah nakon saznanja da je dobio prinovu, počele su da stižu čestitke iz zemlje i svijeta.

Među prvima je Vučiću čestitala njemačka kancelarka Angela Merkel. Čestitke je uputio i šeik Muhamed bin Zajed, kao i evropski komesar za pregovore o proširenju Johannes Hahn, piše Avaz.

(Alen Avdić)
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.