17.6.2017. 18:35
2
Preminuo Nikola, kojeg je bivša djevojka ubola nožem u vrat: Iako se ranjen dovezao do centra, nije mu bilo spasa
Policija je objavila kako je istragom utvrdila da je između djevojke i mladića između 23 i 3,30 sati došlo do verbalnog i fizičkog sukoba.

Nikola Turek (30), kojeg je u noći između srijede i četvrtka izbola bivša djevojka N. B. (21) u varaždinskom predjelu uz rijeku Dravu, preminuo je jutros jedan sat iza ponoći u bolnici u Varaždinu. Ova vijest potresla je cijeli region, posebno jer je Nikola čuveni bajker, a bajkeri u cijelom regionu se drže zajedno. Momak je, inače, bio veliki humanitarac.

Iako mu je njegova bivša navodno zadala samo ubodne rane, izgubio je mnogo krvi. Na odjeljenju intenzivne njege borio se za život. Nažalost, tu je bitku izgubio.

Policija je objavila da je istragom utvrdila da je između djevojke i mladića kobne noći, između 23 i 3,30 sati, došlo do verbalnog i fizičkog sukoba.

Turek je tom prilikom uboden u vrat, nakon čega se sam odvezao do centra Varaždina gdje ga je pronašao jedan od prolaznika i pozvao Hitnu pomoć.

Djevojka je dovedena u prostorije PU Varaždin gdje je nad njom sprovedeno kriminalističko istraživanje, a zatim joj je određen jednomjesečni pritvor.

Prema pisanju “Varaždinskih vijesti“, advokat osumnjičene Domagoj Krpina, nije želio da kaže ništa u vezi sa slučajem, već je samo kratko poručio kako će se najvjerovatnije žaliti na rješenje suda.

Sadašnja Nikolina djevojka Martina, ispričala je da ga je bivša u srijedu namamila napolje jer nikako nije mogla da se oporavi od prekida.

Turek je bio predsjednik Motokluba “Baroker”, koji je bio poznat po humanitarnim akcijama za djecu.

Njegov kolega iz kluba za njega ima samo riječi hvale.

– Strašno je što se to dogodilo, radi se o dragom dečku, ambicioznom i pametnom… Još sam u šoku – rekao je za “Varaždinske vijesti” jedan od članova MK “Baroker”.

Vijest da je Turek izgubio bitku, potresla je sve njegove prijatelje, koji se u velikom broju opraštaju od njega na njegovom Fejbuk profilu.

(Merima Druškić)

Varazdin
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.