18.7.2017. 19:51
0
Tragedija: Poginuli novinar i snimatelj RTCG
Novinar i snimatelj Radio-televizija Crne Gore /RTCG/ čiji su inicijali B.B. i I.S. poginuli su danas u saobraćajnoj nesreći u mjestu Dromira, na putu Podgorica-Kolašin, javlja RTCG

U ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se danas poslije podne dogodila, još dvije osobe su povrijeđene, rečeno je Srni u crnogorskoj policiji. 

Udes se dogodio kada su se sudarili automobil "reno megan" i kamion. Automobil je udario u stijenu, a kamion je sletio pored puta. 

Poginule su osobe čiji su inicijali I.S. /45/ i B.B. /58/ koje su se nalazile u "renou". Sa njima u automobilu bilo je i lice sa inicijalima M.Đ. koje je povrijeđeno i transportovano je u Klinički centar Crne Gore u Podgorici. 

Povrijeđen je i vozač kamiona. 

Saobraćaj na ovom putu je obustavljen, u toku je uviđaj, a istraga će utvrditi okolnosti nesreće. 


(Srna/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.