31.7.2017. 15:43
0
Mladić se ubio skokom sa krana
Vranjanac star 28 godina, čiji identitet nije saopćen, izvršio je samoubistvo u ponedjeljak prije podne skokom sa krana na gradilištu Koridora 10, potvrdila je vranjska policija.
Mladić je skočio sa krana na gradilištu mosta „Vrla“ kod Prekodolca, nedaleko od Vladičinog Hana, čija je izgradnja još u toku. 

Policija nije saopćila više detalja o tragičnom događaju, budući da je istraga u toku. Uviđaj je izvršilo Više javno tužilaštvo u Vranju.
 
Most „Vrla“ je jedan od najdužih i najimpresivnijih na južnom kraku Koridora 10, a njegovi stubovi su visoki oko 62 metra. Iz policije ističu da nesretni mladić nije radnik nijednog preduzeća koje na ovom gradilištu izvodi radove.

 Prije samo tri dana, nedaleko odatle, spriječeno je samoubistvo žene koja je pokušala da sebi oduzme život skokom sa mosta na Južnoj Moravi u Vladičinom Hanu. Tada je policijska ekipa stigla na lice mjesta po prijavi građana i efikasnom akcijom uspjela da ženu odvrati od namjere i spriječi tragediju, piše Avaz.

(Alen Avdić)
 
MladicKran
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.