7.8.2017. 12:15
0
Kupač čije je tijelo pronađeno u Mrežnici umro od infarkta
Policija je obavila očevid i obustavila daljnju istragu u vezi nedjeljnog pronalaska mrtvog tijela 56-godišnjeg kupača F. Ž. (1961) iz Karlovca u rijeci Mrežnici, jer je utvrđeno da je umro zbog zdravstvenih razloga, doznaje se u karlovačkoj policiji.

Muškarac je umro zbog zatajenja srca dok je plivao Mrežnicom, a svjedoci kažu da je u subotu kod mosta u Mostanju skočio u Mrežnicu i imao namjeru na ušću uplivati u Koranu i dalje uzvodno, što je razlog da je njegov nestanak prijavljen tek satima kasnije, rekla je policijska glasnogovornica Senka Staroveški.

 Policija je u nedjelju u jutro pozvala HGSS u potragu za nestalom osobom, a zbog praznika tri su roniteljska tima već bila na svojim treninzima na karlovačkim rijekama i to KPA Karlovac, KPA Vodomar iz Duge Rese i KPA Marsonija iz Slavonskog broda te se 12 ronitelja i vatrogasci JVP Karlovac sa svojim plovilom spustilo na rijeku.

 Tijelo je pronađeno 40 minuta kasnije, u 10.10 na dnu rijeke Mrežnice, tristo metara nizvodno od mjesta gdje je u muškarac skočio u rijeku.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.