23.8.2017. 19:26
0
Hrvatska: Istukao ljubavnicu, bacio je u more i pustio da se utopi
Utapala se, a on joj nije pomogao. Nakon toga i sam je skočio u more praveći se da je traži. Naišao je njemački nautičar C.D. te ga je izvukao iz mora, vezao njegov gliser za svoje plovilo i pozvao pomoć. P.P.P. je prilično nesuvislo govorio da mu je nestala prijateljica, a navodno je bio i u alkoholiziranom stanju.

Nakon gotovo dva i pol mjeseca provedena iza rešetaka istražnoga zatvora u Zadru, Županijsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv poljskoga državljanina P.P. (52) zbog sumnje da je ubio svoju prijateljicu M.J.A. (38) početkom juna.
 
Poljak je 6. juna ove godine u zadarskom kanalu, između otočića Ošljaka i mjesta Kali, na brodu napao svoju prijateljicu, također Poljakinju, te joj zadao najmanje 14 udaraca po tijelu i glavi. To mu nije bilo dosta pa je nesretnicu gurnuo u more.
 
Utapala se, a on joj nije pomogao. Nakon toga i sam je skočio u more praveći se da je traži. Naišao je njemački nautičar C.D. te ga je izvukao iz mora, vezao njegov gliser za svoje plovilo i pozvao pomoć. P.P.P. je prilično nesuvislo govorio da mu je nestala prijateljica, a navodno je bio i u alkoholiziranom stanju pa su se lučka kapetanija i pomorska policija uz pomoć Centra za traganje i spašavanje na moru dali u potragu, piše Slobodna Bosna.
 
Beživotno tijelo nesretne žene uočili su piloti vojnoga Pilatusa. Modrice na njezinoj glavi, rukama i nogama ukazivale su na borbu pred smrt. Zbog toga je sumnja odmah pala na Poljaka, pa je pritvoren zbog sumnje na ubojstvo. Tužiteljstvo je za njega, nakon podizanja optužnice, zatražilo produljenje pritvora zbog opasnosti od bijega i zbog osobitih okolnosti koje opravdavaju opasnost od ponavljanja djela.
 
Provjerom Poljakova identiteta policija je, kako javlja 24sata.hr, doznala da se radi o kriminalcu koji je već robijao. A prijavljivan je zbog napada, krivotvorenja i davanja lažnog iskaza.
 
Žena koju je ubio navodno mu je bila ljubavnica, piše Slobodna Bosna.

(Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.