8.9.2017. 17:59
2
Navijači Partizana osuli paljbu po selektoru BiH: I onda su ti divni mirni Bošnjaci ubili meni dva rođaka. Dule, ovo je užas
Selektor košarkaške reprezentacije BiH Duško Vujošević dao je zanimljivu izjavu za Nedeljnik, a navijači crno-belih mu nisu ostali dužni. Naime, on je u izjavi rekao kako je Srbije krivac za rat u BiH i za raspad bivše zemlje.

Vujošević je mnogo toga imao da kaže, ali njegova izjava oko rata u Jugoslaviji izazvala je buru.

- Ja sam bio za Jugoslaviju i bio sam za svakog za koga sam mislio da se bori za Jugoslaviju. Međutim, brzo se pokazalo da to nije bilo tako, da se vojska povlačila na granice Velike Srbije. Naravno, krivice ima na svim stranama, ali s obzirom na to da je Srbija bila najmnogoljudnija i da je kontrolisala vojsku, ipak najveću odgovornost za te ratove ima Srbija - rekao je Vujošević.

Grobari su na forumu juznatribina.net imali svoj stav i reakcije na ovu izjavu legendarnog trenera Partizana.

" To što je rekao je žešće sr***, nema veze sa istinom, Svako ima pravo na mišljenje ali ovo je falsifikovanje istine", jedan je od komentara, prenosi Kurir.

"I onda su ti divni mirni Bošnjaci ubili meni dva rođaka, ranili strica pred njihovom kućom u etnički čisto srpskom mjestu. Dule, do neba te volim, ali ovo je užas", napisao je jedan član foruma.
 
"Ne znam čemu te izjave. Zašto? Zato što nismo dopustili još jedan Jasenovac i još par "Oluja", samo su neki od postova na ovom forumu.

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.