9.9.2017. 17:29
0
Navijač Rada preminuo tokom sna u svojoj zatvorskoj ćeliji
Navijač FK Rad, Aleksandar Sale Pavlović (34) iz Beograda, pronađen je mrtav u ćeliji KPZ Sremska Mitrovica, gdje je služio višegodišnju kaznu zbog trgovine narkoticima, piše beogradski list Kurir.

Pavlovića su bez znakova života pronašli drugi osuđenici i odmah obavijestili stražu, koja je pozvala i zatvorskog ljekara. Pretpostavlja se da je navijač preminuo u snu prirodnom smrću, jer na tijelu nije bilo tragova nasilja. O svemu su obaviješteni policija u Sremskoj Mitrovici i nadležni tužilac, koji je po izlasku na teren naložio obdukciju.

Kako su preneli mediji, utvrđeno je da je Pavlović umro u snu. Pavlović se na izdržavanju kazne nalazio od 2014. zbog trgovine narkoticima, a iz zatvora je trebalo da bude pušten u oktobru 2019. godine.

On se, navodno, nadležnima u zatvoru nije žalio ni na kakve tegobe, kao ni drugim osuđenicima s kojima je u posljednje vrijeme bio u kontaktu.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.