17.9.2017. 10:27
2
Jelena Marjanović navodno bila u ljubavnoj vezi sa tajkunom, Šešelj tvrdi da će njen muž "propjevati" u zatvoru
Ognjen Amidžić ugostio je Vojislava Šešelja u riality emisiji "Zadruga", a političar i nekadašnji haški optuženik je iznio stav o Zoranu Marjanoviću koji je uhapšen zbog ubistva supruge Jelene, nakon što je napustio riality, prenosi beogradski list Kurir.

"Izgleda da je policija utvrdila njegov DNK na donjem vešu njegove supruge. Pretpostavlja se da je on suprugu presvlačio poslije ubistva. Nisam siguran da je on ubica, ali nemam dokaza da kažem na koga sumnjam, i nadam se da će on sada propjevati u zatvoru, i kada nema ko da ga nadzire, sigurno će propjevati".

"Prvi put je njegov otac danas progovorio o motivu, da mu je snaha imala tajkuna za ljubavnika, do sad to nismo čuli, ali nisam dovoljno u toku da bih mogao više da pričam", rekao je Šešelj aludirajući na to da je Marjanović saučesnik u ubistvu Jelene Marjanović.

Podsjećanja radi, još uvijek nije pronađen ubica, niti je utvrđeno ko je ubio pjevačicu Jelenu Marjanović prije više od godinu dana.

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.