26.9.2017. 18:09
0
Policija zatekla 27-godišnjeg taksistu kako na zadnjem sjedištu siluje pijanu 30-godišnjakinju
Taksista iz Zagreba silovao je djevojku nakon što je ona u alkoholiziranom stanju ušla u njegovo taksi vozilo, prenosi Index.hr.

Zločin se dogodio u četvrtak oko pola dva ujutru. Djevojka stara 30 godina u tom trenutku se vraćala sa izlaska i ušla je u njegov taksi, a bila je u alkoholiziranom stanju.

"U četvrtak u ranim jutarnjim satima, na području Trnja, 27-godišnjak je počinio krivično djelo silovanja na štetu 30-godišnjakinje", potvrdili su iz policije.
 
Navodi se da je taksista uhvaćen na djelu zahvaljujući svjedoku.
 
Prema nezvaničnim informacijma hrvatskih medija, svjedok je vidio kako taksista djevojku koja se tetura unosi u automobil, dok poslije toga nije sjeo na mjesto vozača. Automobil se nije kretao, pa je svjedok pozvao policiju koja je po dolasku zatekla mladića kako siluje djevojku.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.