14.10.2017. 15:52
0
Bahati vozač kamiona iz Srbije pretiče preko pune linije na cesti u Crnoj Gori
Izgleda da divljanju vozača na putevima širom Balkana nema kraja. U to nas uvjerava najnoviji snimak koji ovaj put dolazi iz Crne Gore, prenosi CDM.

Snimak je snimljen u blizini Ribarevina, u mjestu Slijepač Most. Prema riječima čitalaca ovog crnogorskog portala, u pitanju je kamion beogradskih registracija. Ovaj vozač je prijavljen policiji. 
 
"Vozač je napustio granicu Crne Gore nekoliko minuta prije nego što je prijava stigla. Sada ne možemo ništa uraditili, ali kada se opet vrati odgovaraće za ovaj saobraćajni prekršaj", rekli su iz crnogorske police, prenosi CDM.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.