4.11.2017. 19:05
0
Ubijen bivši makedonski fudbaler Martin Janušev: Jedan od ubica mu bio prijatelj, pucali mu u glavu dok je sjedio u kafiću
Smrt bivšeg makedonskog fudbalera Martina Januševa (28) potresla je region. Janušev je smrtno ranjen u petak oko 18:00 časova u kafiću u skopskom naselju Aerodrom. Ubistvo se desilo u ulici Vladimir Komarov u blizini zgrade gdje je stanovao, prenosi beogradski list Kurir.

Na Martina, čiji je brat komandant specijalnih jedinica "Alfe", pucala su dvojica napadača i pogodila ga sa pet metaka u glavu i vrat.

Dan nakon užasa makedonski mediji pišu da se zna identitet jednog od ubica iako u javnosti još nije saopšteno o kome se radi. Ono što se zna jeste da je u pitanju bio Martinov prijatelj, ali da u posljednje vrijeme nisu bili u najboljim odnosima. Drugi napadač je odranije poznat policiji pošto ima kriminalni dosje.

Prema riječima očevidaca, Januševu su dvojica napadača prišla dok je sjedio u kafiću, pucala u njega i pobjegla u nepoznatom pravcu. Jedan od napadača je imao sivu duksericu. Martin je odmah dovezen u bolnicu "Sveti Naum Ohridski", ali bez znakova života. Uprkos tome ljekari su 40 minuta pokušali da ga reanimiraju, ali bezuspješno.
 
Janušev je igrao za nekoliko makedonskih drugoligaša među kojima i za Lokomotivu, a u posljednje se vrijeme bavio i kikboksom.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.