1.12.2017. 8:42
1
Roditelji ubijene djevojke: Nije nam jasno što je ubio Anu, bila je to prolazna veza
Bivši policajac ubio fitnes instruktorku, pa presudio sebi

Prema nezvaničnim informacijama bivši policajac ubio je svoju djevojku, a onda i sebe. U Zagrebu su jučer pronađena tijela muškarca i žene, a kako se saznaje riječ je o ubistvu i samoubistvu, navode hrvatski mediji.

Iako nema službene potvrde identiteta ubijenih, Index.hr saznaje da se radi o Ani Kurtanjek (29). Ana je bivša reprezentativka u sinhronizovanom plivanju i fitnes instruktorka. Radila je u fitnes centru Play u Gradišćanskoj ulici u Zagrebu, istoj onoj u kojoj je pronađeno njeno tijelo, piše “Index“.

Na stranicama Playa piše kako je Ana veliki dio života provela aktivno se baveći sportom.

“Kao bivša reprezentativka u sinkroniziranom plivanju etablirala se u tom sportu i postala sutkinjom, članicom izvršnog odbora u savezu sinkroniziranog plivanja, ali i trenericom istog. Napredak u sportskom životu nije stao na tome i Ana je ubrzo okušala svoje vještine na studiju gdje se trenutno specijalizira na kondicijskoj pripremi sportaša. U svom trenerskom stažu postala je Les Mills trener s naglaskom na bodyattack, bodypump, bodycombat te bodybalance. U Playu joj se možete pridružiti na grupnim treninzima, a ako svoje treninge volite raditi individualno, s Anom možete dogovoriti i privatni trening. U oba slučaja možete biti sigurni da će Vas do Vaše idealne forme pratiti profesionalka”, piše u njenom opisu.

Prema nezvaničnim informacijama bivši policajac ubio je svoju djevojku, a onda i sebe. Kako se navodi, žena je ubijena sa četiri hica, a tijelo muškarca pronađeno je nasred ulice.

Osim toga, mediji navode da je riječ o muškarcu koji je nedavno dobio otkaz u policiji zbog trgovine informacijama.


(Admir Oručević)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.