6.1.2018. 14:59
0
Srbija: Pacijent ispao iz vozila Hitne pomoći i poginuo
U sudaru vozila Hitne pomoći i teretnog motornog vozila, na magistralnom putu Leskovac-Vranje kod mjesta Džep, sinoć je poginuo pacijent koji je ispao iz vozila kojim je prevožen.

Kako javljaju beogradski mediji, vozilo hitne pomoći kretalo se iz Niša ka vranjskom zdravstvenom centru. Prometna neseća se dogodila u blizini Vladičinog Hana. Prema podacima Policijske uprave u Vranju uslijed nepoštovanja prometnih propisa vozilo hitne pomoći sudarilo se s kamionom.

Prilikom udara pacijent je stradao a lakše je povrijeđena medicinska sestra. Vozaču Hitne pomoći određeno je zadržavanje od 48 sati.

 
(Ajla Hurko)


0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.