10.1.2018. 18:35
0
MUP Crne Gore prekinuo međunarodni lanac krijumčarenja marihuane
Pripadnici crnogorske policije presjekli su međunarodni lanac krijumčarenja marihuane morskim putem koji je vodio od Albanije prema Italiji te dalje prema zemljama Europske unije, priopćio je u srijedu MUP Crne Gore, navodeći kako je pri tome u Albaniji otkriveno 600 kilograma marihuane.

 U MUP-u navode kako je krijumčarenje prekinuto u višednevnoj akciji, koja je započela na osnovu podataka dobivenih zahvaljujući razmjeni informacija s kolegama iz Italije i Albanije.

 Službenici Sektora granične policije (SGP) MUP-a Crne Gore su, kako se navodi, tom prilikom 6. i 10. siječnja, zaplijenili ukupno tri plovila u kojima je zatečeno pet osoba.

 "Zahvaljujući podacima do kojih su službenici SGP potom došli i dali kolegama u Italiji i Albaniji, u Albaniji je otkriveno 600 kilograma marihuane koja je, kako se sumnja, bila namijenjena međunarodnom krijumčarenju upotrebom plovila koja je policija Crne Gore locirala i zaplijenila", navode u MUP-u Crne Gore.

 Od navedenih pet osoba uzete su izjave, a dobiveni podaci će se dostaviti kolegama u Albaniji i Italiji, radi kaznenog procesuiranja tog predmeta, navodi se u priopćenju.

(FENA/Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.