17.1.2018. 11:12
1
Skandal na komemoraciji Predragu Luciću: Vandali išarali plakate preminulog novinara
Sinoć je u Zagrebu u Novinarskom domu održana komemoracija za preminulog novinara i urednika nekadašnjeg Ferala - Predraga Lucića

Odlazak kulturnog velikana nažalost, obilježen je ružnim činom nepoznatih pojedinaca koji su išarali njegove plakate, napisavši na njih ustašku zločinačku parolu 'Za dom spremni', dok je na drugom stajao natpis 'Smeće', prenose hrvatski mediji.  

Fotografije ovog vandalskog čina proširile su se u utorak navečer društvenim mrežama, a većina ljudi je u svojim komentarima izrazila gađenje zbog toga što pokojniku ni u smrti ne daju mir.  

(Fena)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.