20.1.2018. 21:51
0
Ubistvo u Tutinu: 20-godišnji Damir T. nožem ubio oca Sabru, ubijeni malo prije toga napao svoju suprugu
Damir T. /20/ usmrtio je nožem oca Sabru /46/ u selu Pope kraj Tutina, prenosi "Blic".

Ubistvo se desilo oko 15.00 časova. Kako "Blic" nezvanično saznaje, mladić je nasrnuo na oca u popodnevnim časovima ispred porodične kuće. 

Oko 13.00 časova otac je dojahao na konju u alkoholisanom stanju zaletivši se na suprugu, koja se u posljednjem trenutku sklonila i izbjegla konja i muža, što je bio povod sukoba između njega i sina. 

Kada je vidio pijanog oca da nasrće na majku, mladić se verbalno i fizički sukobio sa njim. Nakon razmjene teških riječi i udaraca, Damir T. je uletio u kuću i zgrabio nož. Kada je izašao u dvorište krenuo je ka ocu i tada je počela svađa. 

U tuči je sin ocu prerezao vrat. Nakon toga mladić je pobjegao u nepoznatom pravcu. 

Inspektori novopazarske policije i viši javni tužilac izvršili su uviđaj. 

(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.