22.3.2018. 9:30
1
Beograd: Polio benzinom prostor kladionice, vatra gutala i obližnje lokale
Objekat kladionice “Mozzart” izgorio je u požaru u noći između srijede i četvrtka, a vatra je počela da guta i obližnje lokale u Tržnom centru “Mondo”, koji se nalazi u Trgovačkoj ulici u Beogradu.

Kako saznaje “Telegraf“, nepoznati muškarac je poslije jednog sata iza ponoći najprije razbio prozor, a zatim polio benzinom prostor kladionice. Ovo su zabilježile i kamere kladionice.

Nije poznato šta je pozadina podmetanja požara.

Brzom reakcijom vatrogasaca spriječena je veća šteta, s obzirom na to da su prva dva lokala pored kladionice potpuno izgorjela.

Jedan dio Tržnog centra je potpuno u prašini i gareži, i bez struje, jer je požar uhvatio i dio instalacija.

U ranim jutarnjim satima stigli su i zakupci lokala koji pokušavaju da spase nešto od robe koja nije zahvaćena požarom.

Inače, požar je izbio samo nekoliko sati poslije ubistva koje se dogodilo na nekoliko metara od Tržnog centra.

Muškarac star 44 godine ubijen je u srijedu oko 17.15 sati. Prema nezvaničnim informacijama, u pitanju je Dragoje T., koji je je tri puta osuđivan, između ostalog i za trgovinu narkoticima.


(Admir Oručević)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.