25.3.2018. 16:02
0
Uhapšen osumnjičeni muškarac za ubistvo Blaža Đurovića: Ubijeni bio optužen za za otmicu, iznude, razbojništva, krađe i posjedovanje oružja
Muškarac čiji su inicijali N.I. /36/ uhapšen je u Beogradu zbog sumnje da je 10. marta sa više hitaca iz automatskog oružja usmrtio tridesetšestogodišnjeg B.Đ, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Osumnjičenom N.I. na teret je stavljeno krivično djelo teško ubistvo. 

Mnistar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović pohvalio je pripadnike kriminalističke policije za brzo i efikasno rasvijetljen slučaj ubistva. 

Stefanović je rekao da policija posvećeno i profesionalno radi na rasvjetljavanju najtežih krivičnih djela i da je u Srbiji sve manje takvih djela. 

Prema navodima "Blica", uhapšen je osumnjičeni za ubistvo Blaža Đurovića, koji je ubijen ispred svoje kuće na Voždovcu 10. marta ove godine. 

Na njega je pucano iz automobila koji je kasnije pronađen zapaljen, kao i i automatska puška za koju se vjeruje da je korištena u napadu. 

"Blic" navodi da je Blaž Đurović, Beograđanin porijeklom iz Crne Gore, u svom dosijeu imao je više od deset krivičnih djela. Sumnjičen je za otmicu, iznude, razbojništva, krađe i posjedovanje nelegalnog oružja.

(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.