28.3.2018. 20:35
1
"Vučić, Srbi sa Kosova, niti ja se ne plašimo vaših kundaka, suzavaca i noževa. To je banda terorista i stvari treba zvati pravim imenom"
FOTO: Blic
Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas da je sadističko maltretiranje nenaoružanih ljudi, među kojima se i sam našao, učinjeno u duhu najgorih zločina terorističke OVK i ilustruje pravi duh "slobodarske" tradicije zamjenika premijera samoproglašenog Kosova Envera Hodžaja i njegovih saradnika.

"Ni ja, ni predsednik Aleksandar Vučić, ni Srbi sa Kosova i Metohije ne plašimo se, međutim, vaših kundaka, suzavaca i noževa", naveo je Đurić u pisanoj izjavi i istakao da je jedini razlog što su policajci samoproglašenog Kosova otišli sa lažnim osjećajem superiornosti i pobjede to što su srpski zvaničnici odgovorniji prema miru i ljudskim životima. 

On je poručio da grupa zlikovaca koju brani Hodžaj, jeste banda terorista, i da stvari treba nazivati pravim imenom. 

Đurić je ocijenio da bi u svakom civilizovanom društvu zlikovci koji se na onakav način ophode prema nenaoružanim civilima bili kažnjeni i izrazio uvjerenje da će im se to dogoditi čim se nađu u domašaju srpskih državnih organa. 

"Pravda je dostižna, a pravdoljublje srpskog naroda vrlo tvrdoglavo i uporno. Mislite o tome, gospodine Hodžaj, i Vi i vaši teroristi", poručio je Đurić. 

(Srna)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.