9.4.2018. 15:27
1
Komšićev prijatelj dobacivao Kristininoj porodici, došlo do tučnjave
Nakon presude Davidu Komšiću, pred zgradom Županijskog suda nastao je incident.
Mladić je dobacivao porodici ubijene Kristine Krupljan pred zgradom suda, a onda je jedan član porodice  Krupljan potrčao i htio se potući s jednim od mladića. 

Potukli su se stric Kristine Krupljan i prolaznik koji je dobacivao tokom izjave Kristinine mame prilikom suđenja Davidu Komšiću iz Kiseljaka.

Kako tvrdi Kristinin stric, radi se o Komšićevom prijatelju.

Županijski sud nepravomoćno je proglasio krivim i osudio na 30 godina zatvora Davida Komšića za ubojstvo bivše trudne djevojke Kristine Krupljan (19), kojoj je, prema optužnici, život oduzeo nakon večernjeg izlaska s 88 uboda i rezova nožem.

Komšić je tokom suđenja tvrdio da se ne osjeća krivim za okrutno ubistvo Kristine Krupljan koju je usmrtio lani u Zagrebu, znajući da je ona u novoj ljubavnoj vezi s drugim i da je trudna te da želi prekinuti emotivnu vezu s njim.

Nakon izricanja presude Komšićev otac povikao je: "Sramota, sudite dijete jer je došlo iz Bosne", nakon čega su ga pravosudni policajci udaljili iz sudnice, prenosi Index hr.
 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.