29.4.2018. 13:30
0
Avion prinudno sletio u Beograd, putnik preminuo
Još jedan avion danas je prinudno sletio na aerodrom “Nikola Tesla”. Avion turske kompanije koji saobraća na destinaciji Istanbul – Frankfurt, zatražio je dozvolu za vanredno sletanje u Beograd zbog lošeg zdravstvenog stanja jednog putnika, koji je ubrzo nakon toga preminuo.

U Hitnoj pomoći kratko su poručili da su primili poziv za intervenciju jer je, kako im je rečeno, jednom od putnika pozlilo, prenosi “Blic“.

Međutim, u MUP-u potvrđuju da je nepoznati putnik preminuo na licu mesta.

– Nakon jučerašnja dva vanredna sletanja na beogradski aerodrom, danas je i avion tipa Erbas A320 kompanije “Turkish airlines” koji je saobraćao na relaciji Frankfurt – Istanbul vanredno sletio u 10.56 časova i potražio pomoć na Aerodromu “Nikola Tesla” zbog putnika kojem je pozlilo. Ekipa Hitne pomoći je intervenisala, a 120 putnika su u avionu gde čekaju nastavak putovanja. Sve dežurne ekipe beogradskog aerodroma reagovale su pravovremeno i u skladu sa predviđenim procedurama – saopštili su iz Aerodroma “Nikola Tesla”.



(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.