5.5.2018. 9:30
0
Crnogorac osumnjičen za pokušaj ubistva MMA borca u Pančevu
Crnogorski državljanin Vuko Marković (38) uhapšen je u noći između srijede i četvrtka zbog sumnje da je pokušao da ubije MMA borca Vladimira Jovanovića, zvanog Maradona u Pančevu, saznaje “Blic”.

Prema saznanjima ovog lista, do hapšenja je došlo u četvrtak oko tri ujutru kada je Vuko pokušao da napusti Srbiju, nakon što je prethodno policija raspisala potragu za njim zbog sumnje da ima veze sa pokušajem ubistva MMA borca.

Kako navodi izvor “Blica” upoznat sa istragom, Vuko, koji je porijeklom iz Podgorice, a živi u Beogradu sarađivao je sa Jovanovićem u biznisu sa kolima, te se ispituje da li su neraščićeni računi oko posla razlog za pokušaj ubistva, ili je Vuka neko unajmio da ubije Maradonu.

Nakon hapšenja Vuko se branio ćutanjem, a određeno mu je zadržavanje do 48 sati. U tom zakonskom roku on će biti sproveden na saslušanje kod dežurnog tužioca u Višem tužilaštvu u Pančevu.

Podsjećanja radi, Vladimir Jovanović Maradona, MMA borac izrešetan je u ponedjeljak ujutru oko 7.30 ispred vrtića “Kefalica” u Pančevu, sa sedam metaka, prenosi CDM.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.