20.5.2018. 21:15
0
Beograd: Četiri osobe uhapšene, zaplijenjen heroin u vrijednosti višoj od 100.000 KM
Tri kilograma heroina zaplijenjena su, a četiri osobe uhapšene, među kojima je jedan policajac, prilikom pokušaja primopredaje heroina u naselju Beli Potok na području Beograda.

Vrijednost zaplijenjene droge procjenjuje se na oko sedam miliona dinara (116.705 KM).

Ž. B. (43), A. A. (52), D. I. (29) i policajac Đ. V. (29) uhapšeni su zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. 

Prema nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Sumnja se da su oni u dužem vremenskom periodu na teritoriju Beograda prodavali heroin, prenosi Telegraf.

(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.