2.6.2018. 17:22
2
Ubijen Radovan Laketić, policija vjeruje da ga je likvidirao neko iz kriminalnog podzemlja
Radovan Laketić (37) iz Pljevalja izrešetan je u noći između četvrtka i petka ispred zgrade u kojoj je živio, u Ulici vojvode Vlahovića na Voždovcu, prenosi danas beogradski Kurir.

Zločin se dogodio u jedan sat poslije ponoći, kada je nepoznati napadač prišao Laketiću i u njega ispalio osam hitaca iz pištolja. 

- Jedan od stanara iz zgrade uočio je Laketićevo tijelo pored drveta i odmah prijavio policiji. Hitna pomoć je takođe pristigla na mjesto zločina, ali je mogla samo da konstatuje Radovanovu smrt - navodi izvor Kurira.

Policija vjeruje da je Laketić ubijen zbog neraščišćenih računa u kriminalnom podzemlju.

- Ispituje se mogućnost da ga je likvidirao neko iz istog posla. Ovakva ubistva ukazuju na prevaru u poslu koja se krvavo završila - kaže sagovornik Kurira.

Inače, Laketić je prije šest mjeseci izašao iz zatvora, gdje je odležao desetogodišnju kaznu na koju je 2010. osuđen zbog trgovine drogom. Navodno, on je do 2013. godine bio u zatvoru u Sremskoj Mitrovici, a nakon toga je kao crnogorski državljanin prebačen u domovinu, gdje je dovršio kaznu.

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.