3.6.2018. 12:40
0
Drama kod beogradskog aerodroma: Izgorio autobus hrvatskih registracija
Autobus osiječkih registarskih tablica izgorio je danas prijepodne na auto-putu u blizini isključenja za aerodrom Nikola Tesla, u smjeru od Šida ka Beogradu.

Vatrogasci su medijima potvrdili da je do požara došlo i da su njihove tri ekipe i dalje na terenu.

"Autobus je izgorio bukvalno u trenu. Vidjeli smo putnike kako su preplašeni stajali sa strane auto-puta i gledali vatru. Sve im je izgorjelo što se nalazilo unutra, ali nismo vidjeli da je bilo povrijeđenih", ispričao je jedan od očevidaca.

Iz Hitne pomoći su rekli da nisu dobili poziv, te se pretpostavlja da povrijeđenih u ovoj nesreći, ipak, nije ni bilo.

Putnici tvrde da se sve dogodilo odjednom.

"Autobus se zapalio iz čista mira, odjednom, pa je nastala panika. Vozač je zaustavio vozilo, a svi smo pohitali napolje, spasavali smo žive glave", rekla je jedna od putnica iz Slavonije.

Autobus nije saobraćao na redovnoj liniji, već je bio prepun uglavnom starijih ljudi koji su išli na Susrete Slavonaca u Zemunu. Prva stanica je trebalo da im bude katolična crkva u Zemunu, prenosi CDM.

Po putnike je došao drugi autobus koji ih je prevezao ka Beogradu.


(Lejla Trle) 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.