5.6.2018. 19:05
0
Policija u Podgorici zaplijenila 176 hiljada eura, 1.000 dolara, oružje i municiju
Podgorička policija pretresala je šest osoba i od njih oduzela 176.740 eura i 1.000 dolara, pet komada, dva pištolja, tri puške, 326 metaka u ilegalnom posjedu, aparat za brojanje novca, bankarsku dokumentaciju i disk za snimanje podataka.

“Policija je pretresala stanove i druge objekte koje koriste  Mehmed Đoković (61), Zef Camaj (67), Kristojan Drešaj (23), Leon Drešaj (46), Viktor Drešaj (50) i Lindon Camaj (39). Tom prilikom  od Viktora Drešaja iz Podgorice oduzeto je 176.740 eura i 1.000 dolara, aparat za brojanje novca, bankarskau dokumentacija i disk za snimanje podataka. Od Zefa Camaja oduzeti su dva pištolja, lovačka puška, vazdušna puška i 231 komad municije raznog kalibra. Od Mehmeda Đokovića oduzeta je malokalibarska puška. Od Kristijana Drešaja oduzeto je 95 komada lovačke municije. Kod Leona Drešaja i Lindona Camaja nisu pronađeni predmeti koji se mogu privremeno oduzeti”, saopšteno je iz Uprave policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji će se naknadno izjasniti o kvalifikaciji djela.
Oduzeto oružje, municija, novac i ostale stvari biće predmet provjera, prenosi CDM.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.