22.6.2018. 17:38
0
Otvoreno najveće outlet naselje u regiji Designer Outlet Croatia
Oko 15.000 posjetilaca pridružilo se svečanom otvorenju premium outleta u Hrvatskoj, Designer Outleta Croatia, u četvrtak 21. juna.

Designer Outlet Croatia, koji se nalazi pored robne kuće IKEA u Rugvici, nudi više od 100 modnih i lifestyle brandova. Outlet naselje se proteže na više od 15.000 kvadratnih metara, izgrađen je imajući na umu održivost. 

Jedinstvenom iskustvu kupovine doprinosi i njegova arhitektura inspirirana hrvatskim regijama. 
Brojni posjetitelji, istražujući ponudu outleta, zastali su tako pored replike kule Lotrščak i dubrovačkog gradskog tornja, a mogli su prošetati i dalmatinskim kalama, piše Indikator.ba. 

U outletu svoje mjesto je našla i mala tržnica proizvoda lokalnih poljoprivrednika koja je potaknula interes svih onih koji vode aktivan i zdrav život. 

Investicija u Designer Outlet Croatia zajednički je pothvat tvrtke IKEA Centres i švicarskog Mutschler Outlet Holding AG, koje već sarađuju u projektu Designer Outlet Algarve u Portugalu. 

Nad oba dizajnerska outleta upravljat će konsultantska tvrtka iz Austrije, ROS Retail Outlet Shopping, jedan od vodećih evropskih upravitelja outleta. 

Nova outlet destinacija za kupovinu nudi više od 100 modnih i lifestyle brandova.


(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.