13.7.2018. 8:45
1
Ispovijest majke transvestita koji je ubio mladića iz BiH
Majka ubice trasvestita iz Srbije govorila je o slučaju u kojem je njen sin ubio svog dečka studenta iz BiH.
Goran Abdulov (34), koji se predstavljao kao Jovana, proteklih godinu dana danju i noću dolazio u stan Marka Radovića (24), u koga je bio patološki zaljubljen. Nakon žučne svađe izbo je studenta nožem od 20 centimetara.

Goran Abdulov (34) glavni je osumnjičeni za ubistvo studenta Marka Radovića, koji je od ubodnih rana iskrvario u Zemunu u Ševinoj ulici. U pitanju je transrodna osoba.

Ubistvu su prethodile svađa i tuča između napadača i žrtve u stanu, koji je Marko iznajmljivao. 
Žrtva i ubica bili su navodno u ljubavnoj vezi. Goran A. je nakon zločina pobjegao, ali je brzom i efikasnom akcijom policije pronađen i uhapšen, piše Telegraf.

Radović se u Ševinu ulicu u Zemunu doselio prije četiri godine kada je počeo studije u Beogradu. Živio je sam i mirno kao podstanar.

- Posvađali su se jer je Marko htio da raskine sa Goranom. Navodno, smetalo mu je što Abdulov "nije prava žena" - rekao je izvor iz MUP.

Poslušajte ispovijest majke transrodnog ubice.

(Alen Avdić)
 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.