18.7.2018. 17:35
0
U centru Beograda pronađena ljudska lobanja
U Jug Bogdanovoj ulici u Beogradu pronađena je ljudska lobanja, potvrđeno je u MUP-u.

– Primili smo poziv za prijavu slučaja oko 9 sati jutros, a lobanja je pronađena na gradilištu u toj ulici, poručuju iz MUP-a, prenosi “Blic“.

Ljudsku glavu pronašli su građevinski radnici, a ona se, prema saznanjima tog lista, nalazila na dubini od četiri metara.

Ipak, izvjesno je da nije u pitanju dio tijela koji se odskora tamo našao, već je moguće da je zaostao čak iz vremena kada je na toj lokaciji možda postojalo groblje ili slično.

Radnici su bili užasnuti ovim prizorom i odmah su pozvali nadležne. Slijedi uviđaj, a lobanja je odnijeta na DNK analizu.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.