1.8.2018. 14:59
1
Beograd: Nokautirao ga ispred trgovine pa odšetao dalje s djetetom
Na Facebooku se pojavila snimka snimljena 26. jula ispred trgovine u Beogradu. Na snimci se vidi kako su se dvojica posvađali. Jedan muškarac je udario drugog. Ovaj je pao i ostao ležati. Napadač je odšetao, a za njim je otišlo dijete.

Ostali ispred prodavaonice su krenuli pomoći muškarcu koji je ležao na podu te su ga polijevali vodom. No na snimci koja traje 10-ak minuta, čini se da nitko ozbiljnije ne pomaže muškarcu te je on čak u nekom trenutku ostao sam ležati ispred trgovine. Blic piše da je muškarac teško ozlijeđen i da se u bolnici bori za život.

On je nakon udarca pao i udario glavom u zid te je zadobio prijelom lubanje i nagnječenje mozga. Napadač je priveden i određeno mu je zadržavanje od 48 sati.

Kurir piše da je napadač (55) u trgovini bio sa sinom (8) te da je napadnuti vjerojatno ispred trgovine pio i nešto dobacivao napadaču.

Telegraf navodi da je muškarac (70) prvi izišao iz trgovine te mu je napadač prišao i udario ga. Muškarac je od siline udarca pao na leđa i udario glavom o betonski zid.

H.M. je vojni pilot u penziji.

Vlasnica trgovine kaže da je povrijeđeni divan porodičan čovjek.

– On je naša stalna mušterija i nikad nismo imali problema. Uvijek se ljubazno javi i malo porazgovara. Tog dana sam bila u trgovini i nisam znala da su mu ozljede toliko ozbiljne – kaže vlasnica.

Sudeći prema snimci H.M. se u nekom trenutku vratio do unesrećenog da bi poslije opet otišao.


1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.