2.8.2018. 12:44
0
Beograd: Mladić radio sa ocem da bi zaradio za školarinu, pa pao sa zgrade
Građevinski radnik M. Đ. (20) pao je sa zgrade u Ljubljanskoj ulici u Beogradu jučer oko 16 sati i 45 minuta, potvrđeno je “Blicu” iz Hitne pomoći

“On je sa težim povredama prevezen u Urgentni centar na reanimaciju”, rekli su iz Hitne pomoći, piše “Blic“.

Kako su potvrdili iz Urgentnog centra, mladić je u teškom stanju i nalazi se na odjeljenju intenzivne njege, ljekari mu se bore za život.

Prema prvim informacijama, mladi građevinac je sa ocem i trojicom kolega radio na krovu četvorospratnice, gdje su postavljali nepropusnu foliju i u jednom trenutku je izgubio ravnotežu i pao na leđa na građevinski materijal i šut u podnožju građevine.


Građevinci su morali da razvaljuju ogradu kako bi vozilo Hitne pomoći moglo da priđe i odveze mladića.

Povrijeđeni mladić je, kako se može čuti na licu mjesta, iz Vlasotinaca i inače je student građevine, preko ljeta je radio da bi zaradio za školovanje, a na istom gradilištu do prije nekoliko dana radio je i njegov rođeni brat.

Policija je obavila uviđaj, a na gradilištu su bili i inspektori rada, kako bi bile utvrđene sve okolnosti pod kojima je mladi građevinac povrijeđen.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.