6.8.2018. 16:39
0
Majka šestero djece poginula u padu s bicikla, posao dobila prije mjesec dana
U ponedjeljak oko 6.40 sati u naselju Mali Šandrovac, sa šireg bjelovarskog područja, poginula je Antonija U. (50) pri padu s bicikla na nizbrdici.

- Neko je panično dozivao s ceste da donesem vode. Onako bunovna sam dotrčala s vodom i vidjela susjeda koji je bio uz Antoniju koja je bez svijesti ležala na asfaltu. Odmah smo zvali Hitnu, koja je došla u rekordnom roku. Medicinska sestra koja radi u Domu za starije prije dolaska Hitne ju je pokušala reanimirati, ali nesretnoj ženi nije bilo pomoći - izjavila je novinarima 40-godišnja mještanka.
Antonija U. je išla na posao koji je dobila prije nešto više od mjesec, prenosi Faktor.

Radila je na javnim radovima, na kojima radi nekoliko godina unatrag. No, žurba na posao ju je stajala života. Iza sebe ostavila je brojnu porodicu. Supruga i šestero djece.

Zamjenica Općinske državne odvjetnice iz Bjelovara koja je rukovodila uviđajem uz pomoć bjelovarske policije je odredila obdukciju koja će se obaviti na Odjelu patologije bjelovarske Opće bolnice, prenosi Faktor.

(Alen Avdić)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.