6.8.2018. 21:24
1
Zločin u Trogiru: Doktoricu pronašli mrtvu, ubijena dok je čistila apartman
Na tijelu ubijene primijećena je jedna ubodna rana na leđima. A. T. je pronašao bivši suprug. Policija razgovara sa komšijama i uviđaj je u toku, a prema neslužbenim informacijama niko nije ništa čuo ni vidio.

Ubistvo se dogodilo na zadnjem spratu zgrade u ulici Kneza Trpimira 7 Ubistvco se dogodilo na zadnjem spratu zgrade u ulici Kneza Trpimira 7.

Policija je potvrdila da u Trogiru istražuje ubistvo, nakon što je u ponedjeljak, nešto prije 14 sati, u stanu pronađena mrtva žena, piše 24 sata hr.

 Za sada se pretpostavlja kako je ubijena nožem, koji je bio na mjestu zločina. Prema neslužbenim informacijama, stradala je A. T. (61), inače doktorica, dok je čistila apartman koji iznajmljuje turistima na zadnjem spratu zgrade u ulici Kneza Trpimira 7, prenosi Faktor.

(Alen Avdić)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.