8.8.2018. 19:41
0
Emina Adrović, koja je u Bečićima pregazila Miloša Vukomanovića i Snežanu Rudinac, nije bila pijana tokom nesreće
FOTO: Facebook
Slikarka Emina Adrović (23) iz Budve, osumnjičena da je 17. jula u Bečićima izazvala nesreću u kojoj je poginuo Miloš Vukomanović (25), a njegova vjerenica Snežana Rudinac (24) teško povrijeđena, u momentu kada je udarila dvoje pešaka bila je trijezna, prenosi beogradski Blic.

Prema pisanju podgoričkog dnevnika "Dan", Adrovićeva je u trenutku nesreće bila potpuno trijezna, bez ijednog promila alkohola u krvi, iako je preliminarni nalaz pokazao da je imala 0,51 promil.

Ovaj dnevni list piše da je Eminu Adrović saslušao sudija za istrage Višeg suda u Podgorici i da je ona iznijela odbranu i detaljno ispričala kako je došlo do nesreće.

U toku istrage je uzet i snimak sigurnosne kamere na osnovu kojeg je, kako piše "Dan", utvrđeno da su Vukomanović i Rudinac pokušali da pređu bulevar u Bečićima i da su se vratili. Kojom brzinom je u tom trenutku vozila Emina Adrović, za sada nije poznato i to bi trebalo da utvrdi vještak saobraćajne struke.

Ono što je zasad poznato jeste da je poslije dobijanja rezultata alko-testa i saslušanja osumnjičene istražni sudija Višeg suda u Podgorici vratio predmet na postupanje Osnovnom sudu u Kotoru i to zbog, kako navodi podgorički dnevnik, "prekvalifikacije krivičnog djela i nepostojanja umišljaja".

Kako je beogradski Blic već pisao, 17. jula u saobraćajnoj nesreći na bulevaru u Bečićima, Kraljevčanka Snežana Rudinac i Miloš Vukomanović, njen vjerenik iz okoline Zvečana, koji su kao sezonski radnici radili u hotelu "Ibero star Belvi" prelazili su ulicu kada ih je pokosio automobil koji se kretao iz pravca Budve, a kojim je upravljala Emina Adrović, inače kćerka bivšeg policajca i vlasnika luksuznog hotela na Svetom Stefanu.

Miloš Vukomanović od zadobijenih povreda preminuo je na licu mjesta, dok je teško povrijeđena Snežana prebačena helikopterom na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu. 

Njih dvoje su bili u vezi nekoliko godina, a u Crnoj Gori su radili kako bi zaradili novac za svadbu, prema pisanju Blica.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.